duminică, 19 iunie 2011

Să mâncăm sănătos!

Recent, o prietenă care a pornit o mică afacere cu livrări de diete la domiciliu sau locul de muncă, m-a rugat să o ajut cu realizarea unor fotografii pentru pagina de internet a firmei. Am acceptat, cu oarecare temere dar și cu multă curiozitate. Am descoperit cu această ocazie că fotografia de mâncare nu este un lucru ușor, dar este cu siguranță o ocupație fascinantă. Acestea fiind spuse, vă urez poftă bună, și în cazul în care sunteți tentați, aceasta este pagina de internet de pe care se pot face comenzi!










4 comentarii:

  1. Felicitari! Incet incet te lansezi in biznis :) Foarte reusite fotografiile. Pofta buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Roxana: Multumesc! E foarte distractiv sa fotografiezi mancare! Merita o incercare!

    RăspundețiȘtergere
  3. ..mda ..!eu am ajuns la situatia in care absolut tot ce nu este in tema nua re ce cauta in imagine ...! nici nu mai fotografiez in farfurie ..ci pe un carton gros alb mat ..iar supele ..ma rog licidele fara sa se vaada decit compozitia ...! si asta in 2 unghiuri ...perpendicular si/sau in unghiul consumatorului la masa ..!
    ...foarte mare atentie la lumina si la temperatura de lumina ....! la texturi si la fundalul pe care se prezinta ...papa bun...!

    RăspundețiȘtergere
  4. @francisc vaida: Multumesc, domnule profesor! Intr-adevar, documentandu-ma despre fotografia de mancare am vazut ca exista abordari diferite, legate inclusiv de unghi. Am optat pentru varianta aceasta (unghi de pana in 20 grade) pt ca mi se pare ca le confera produselor o tinuta mai "impunatoare" si volum. Cat priveste decorul si aranjamentul, acestea mi-au fost "date", dar mi-ar placea la un moment dat sa am ocazia sa fac eu toata regia de la A la Z!

    RăspundețiȘtergere