duminică, 20 februarie 2011

Urmează staţia...

Circul des cu metroul! Mi-e la îndemână. E aproape de casă şi aproape de birou, şi e direct. Şi a ajuns să-mi facă plăcere să merg cu el. Ei bine da, mărturisesc că sunt un fan al ideii de transport în comun. Cred că o metropolă adevărată se defineşte şi printr-un transport în comun bine pus la punct. Cel din Bucureşti lasă de dorit iar motivele sunt multiple, dar metroul, atâta cât e, consider că e singurul care se ridică totuşi la standarde decente. Desigur, are momentele lui proaste, când în intervalul orar 8-9 dimineaţa vine chiar şi la 7-8 minute iar conductorii îţi fac morală că nu intri destul de repede în vagon, de exemplu.

Dar are şi plusurile lui şi ar putea fi îmbunătăţit, aşa cum ne propunea şi colegul Popescu la un moment dat. Vine mult mai des decât suratele de la suprafaţă, se mişcă repede, e mai răcoare vara, e relativ cald iarna, nu are bălţi, nu plouă în staţie şi nu ninge, iar nasul meu îmi spune că potrivit unei ierarhii elaborate de-a lungul anilor, e cel mai curat mijloc de transport în comun din Bucureşti. Vă las pe voi să ghiciţi locurile 2, 3 şi 4 ;)



Vă vând un pont. Dacă o să coborâţi la staţia din imagine, o să găsiţi de cumpărat nişte covrigi delicioşi! Nu, nu m-au plătit să le fac reclamă ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu